Inner Wheel - Distrikt 46

Opdateret: 18.08.2019  
Skip Navigation Links
 

Til jer der endnu ikke har købt - og til jer der kan bruge flere!

Vi har nu fået mulighed for at købe Madagaskar-tasker med farver på. Udvalget er de 4 kendte størrelser dog i lidt forskellige antal.
Vi støtter stadig samme sag: Mødrehjælpen samt kvinderne i Madagaskar ved købet.
Distriktspræsidenterne har med ud på de kommende klubbesøg, og ellers sælges de på landsmødet i oktober. 


Betaling skal ske på MobilePay: Box26686 - husk navn og antal.

Mødrehjælpen er valgt som modtager af vores støtte under det internationale projekt 2018-2021 ”Caring for women and girls”. Ideen med taskerne: ” fra kvinde til kvinde – fra en lille by i Madagaskar til kvinder i Danmark” passer rigtig godt til vores organisation.

Det er Skive Inner Wheel, der står bag ideen. Samarbejdet er aftalt med importøren af taskerne, Madam Græskar, som også er et non profit projekt. De donerer deres overskud fra import af håndlavede produkter fra Madagaskar til støtte af projekter i Madagaskar.

Fælles for materialerne er, at der er tale om sisal, bast og græs, der vokser lige dér, hvor producenterne bor, og som de anvender ved at forarbejde materialerne, så de kan væve, hækle eller strikke af dem – alt er altså håndlavet.

Taskerne lever fuldstændig op til en væsentlig del af formålet med Inner Wheel – nemlig, at vi gerne vil støtte bæredygtighed samt kvinder og piger i u-lande til at blive selvstændige og derved bl.a. blive uafhængige af deres mænd. Samtidig giver samarbejdsaftalen os mulighed for at støtte danske kvinder og børn via Mødrehjælpen.
Det er kvinderne, der skal redde verden fra f.eks. overbefolkning. Når de har deres egne indtægter, er de ikke så afhængige af at få mange børn; til senere at forsørge sig, samtidig med, at de får mulighed for at udfolde deres helt specielle og kunstneriske talenter til at fremstille smuk 


 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS