Inner Wheel - Distrikt 46

Opdateret: 16.02.2019  
Skip Navigation Links
 

KALENDER
 

 

Ladywalk mandag d. 27. maj 2019
Start i: Odense eller Haderslev
 Yderligere info kommer

ARRANGEMENTER
Særlige arrangementer i klubberne kan omtales her - send en mail eventuelt inkl. billed til webmaster: it.konsulent.distrikt46.iw@gmail.com

MØDEPROGRAMMER

Klubberne i distrikt 46 arrangerer et væld af spændende møder - tjek kvartalets mødeprogrammer. Er du interesseret i møder i andre distrikter - så kig i højre kolonne, find en klub på kortet og klik på ønsket distrikt.

DISTRIKTSMØDER
Distriktsbestyrelsesmøde
Onsdag den 10. april 2019

 

INDSAMLING
Her finder du information om indsamling af brugte ting.

AKTIVITETER I DISTRIKTET

Generelt:


Distrikt 46 har igennem de senere år samlet en del penge til humanitære projekter, der er doneret penge til en del lokalt forankrede projekter, desuden er der doneret penge til : Verdens børn, SOS- børnebyerne, Hospitalsklovnene, Julemærkehjemmene, Terres des Hommes, Stafet for livet og Seva Kendra klinikken i Indien. I året 2011/12 blev der indsamlet 155.306,- kr. derudover blev der i samarbejde med andre indsamlet 80.700,- kr. I året 2012/13 indsamlet 159.422,- kr. derudover blev der i samarbejde med andre indsamlet 85.422,- kr. Udover dette støtter distrikt 46 naturligvis også Inner Wheel Danmarks års indsamling.
Er du interesseret i at se hvad klubberne laver af aktiviteter, så læs dette dokument.

Julekoncert:
Odense-klubberne afholder hvert år - i nært samarbejde med Rotary og Rotaract - en julekoncert i Odense Domkirke, og koncerten giver hvert år et betragteligt beløb til et godt projekt. Donationen overrækkes i forbindelse med Inner Wheel dagen den 10. januar ved et fællesarrangement. Læs mere om julekoncerten på Odense Sct. Knud Inner Wheel Klubs website
og
Odense Vestre Inner Wheel Klubs websiteLady Walk:
Der er stor tilslutning til Lady Walk i de af distriktets byer, det afholdes - og også Inner Wheelere fra byer deltager de 4 steder, hvor det afholdes i vores distrikt. Her billede fra Odense i 2016 (Foto: Lady Walk Odense 2016)


 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 101 lande, opdelt i 168 distrikter og med over 100.000 medlemmer.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS