Inner Wheel - Distrikt 46

Opdateret: 21.05.2019  
Skip Navigation Links
 

AKTIVITETER I DISTRIKTET

Generelt:


Distrikt 46 har igennem de senere år samlet en del penge til humanitære projekter, der er doneret penge til en del lokalt forankrede projekter, desuden er der doneret penge til : Verdens børn, SOS- børnebyerne, Hospitalsklovnene, Julemærkehjemmene, Terres des Hommes, Stafet for livet og Seva Kendra klinikken i Indien. I året 2011/12 blev der indsamlet 155.306,- kr. derudover blev der i samarbejde med andre indsamlet 80.700,- kr. I året 2012/13 indsamlet 159.422,- kr. derudover blev der i samarbejde med andre indsamlet 85.422,- kr. Udover dette støtter distrikt 46 naturligvis også Inner Wheel Danmarks års indsamling.
Er du interesseret i at se hvad klubberne laver af aktiviteter, så læs dette dokument.

Julekoncert:
Odense-klubberne afholder hvert år - i nært samarbejde med Rotary og Rotaract - en julekoncert i Odense Domkirke, og koncerten giver hvert år et betragteligt beløb til et godt projekt. Donationen overrækkes i forbindelse med Inner Wheel dagen den 10. januar ved et fællesarrangement. Læs mere om julekoncerten på Odense Sct. Knud Inner Wheel Klubs website
og
Odense Inner Wheel Klubs websiteLady Walk:
Der er stor tilslutning til Lady Walk i de af distriktets byer, det afholdes - og også Inner Wheelere fra byer deltager de 4 steder, hvor det afholdes i vores distrikt. Her billede fra Odense i 2016 (Foto: Lady Walk Odense 2016)


 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS