Inner Wheel - Distrikt 46

Opdateret: 16.02.2019  
Skip Navigation Links
 

KALENDER
 

 

Ladywalk mandag d. 27. maj 2019
Start i: Odense eller Haderslev
 Yderligere info kommer

ARRANGEMENTER
Særlige arrangementer i klubberne kan omtales her - send en mail eventuelt inkl. billed til webmaster: it.konsulent.distrikt46.iw@gmail.com

MØDEPROGRAMMER

Klubberne i distrikt 46 arrangerer et væld af spændende møder - tjek kvartalets mødeprogrammer. Er du interesseret i møder i andre distrikter - så kig i højre kolonne, find en klub på kortet og klik på ønsket distrikt.

DISTRIKTSMØDER
Distriktsbestyrelsesmøde
Onsdag den 10. april 2019

 

INDSAMLING
Her finder du information om indsamling af brugte ting.

DISTRIKTETS INTERNATIONALE HUMANITÆRE PROJEKT
    

Distrikt 46 har i en årrække støttet den lille ambulante klinik, ”Seva Kendra” i Nord-Indien 200 km nord for Calcutta. Klinikken er oprettet af Verdens Børn. De indsamlede penge fra distriktets klubber anvendes til aflønning af klinikkens 3 sygeplejersker.

Foruden sygeplejerskerne består personalet af 2 deltidsansatte læger, en laborant, en chauffør og rengøringspersonale. Klinikken ligger i byen Narayanpur, men klinikken dækker desuden 19 landsbyer med i alt 10.000 beboere.

På klinikken behandles de patienter, som sygeplejerskerne ikke kan hjælpe på deres ugentlige besøg i landsbyerne. Sygeplejerskerne kan foretage mindre behandlinger, mens større indgreb må sendes videre til et regeringshospital, som ligger 30 km borte. Desuden arrangerer klinikken vaccinations-dage, hvor børn i landsbyen kan få vaccinationer mod de almindelige børnesygdomme samt polio og tuberkulose. Især tuberkulose har tidligere hærget slemt i området, men er nu, takket være støtte til klinikken fra de danske Tips-Lotto midler, ved at være under kontrol.

Sygeplejerskerne kører på skift med klinikkens jeep på besøg i 19 landsbyer, hvor de undersøger gravide, vaccinerer børn og giver gode råd om hygiejne, ernæring og familieplanlægning.

Da kun få af beboerne er i stand til at betale for behandlingen, afkræves kun en minimal pris for medicin, og uden hjælp fra Danmark vil klinikken ikke eksistere, og beboerne ville være overladt til kvaksalvere og kloge koner.

Distriktets klubber har i årene siden 1999 ydet i gennemsnit ca.14.000 kr. pr. år – i alt godt 200.000 kr., penge som har betydet livet for mange børn og mødre i det fattige, indiske område.

Det samlede beløb har i de seneste år også dækket tilskud til indkøb af en ambulance-jeep, blodtryksmålere, medicin og en projektor, som anvendes til filmforevisning i landsbyerne. Der vises film om familieplanlægning, hygiejne, vaccinationer og sund kost.

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 101 lande, opdelt i 168 distrikter og med over 100.000 medlemmer.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS