Alssundbroen, Sønderborg
 

Inner Wheel Distrikt 46

Skip Navigation Links
 

NyhedsarkivVælg år: 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
Vælg måned: Jan. Feb. Marts April Maj. Juni Juli Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.


Nu kan man igen handle i Mødrehjælpens butikker


25-04-2021 10:55:57    Af 255465    Vist 299 gange


Mødrehjælpens butikker er nu genåbnet, og de frivillige glæder sig til at tage imod både kunder og donationer. Da hver butik er afhængig af frivillige kræfter, er det forskelligt, hvornår de åbner og med hvilke åbningstider. Hold derfor øje med din lokale butiks Facebookside, hvor du kan se mere.

Hvad kan du i Mødrehjælpens børnetøjsbutikker?

Du kan donere strikkede eller hæklede børneting. Aktiviteten har navnet ”Fra Garn til Barn”, for det er lige præcis sådan, du støtter – ved at donere dit håndarbejde. Hver butik har sin egen ”uldmor” som står for koordinationen af de donerede kreationer. Mødrehjælpen har på deres hjemmeside en række opskrifter til inspiration og i Facebook gruppen ”fra Garn til Barn, vær med” kan alle melde sig ind i for at få inspiration og vejledning.

Alt overskuddet fra salget går til at hjælpe lokale børnefamilier fx ved at samles om aktiviteter i køkkenet, i skoven eller i gymnastiksalen, hvor alle bliver en del af fællesskabet. Overskuddet går også til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning, hvor alle forældre kan få professionelle råd og støtte, når livet er svært.

Du kan købe børnetøj. De fleste af Mødrehjælpens butikker modtager tøj i størrelsen 0-8 år, men det kan variere. Udover tøj kan du også købe legetøj, børnebøger, sengetøj, løbecykel, tremmeseng, barnevogn og andet børneudstyr.
Mødrehjælpen gør meget ud af, at børnetøjsbutikker ligner en normal børnetøjsforretning.
Tøjet bliver sorteret efter køn og størrelse, og inden det hænges på bøjler, vasker og stryger de dygtige frivillige tøjet.
Butikkerne sælger kun velholdt tøj uden hverken huller eller pletter.
 
Tre fantastiske fordele ved at købe børnetøj eller donere til Mødrehjælpens butikker
  • Du støtter en god sag
  • Du giver andre børnefamilier mulighed for at købe godt tøj til en billig pris
  • Du bidrager til mindre forbrug og gør noget godt for miljøet
 
Opdateret: 04.10.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS